Home Despre noi

Mai multe despre noi

Russell Bedford International, reteaua internationala de audit si contabilitate a anuntat pe 1 septembrie 2008 numirea firmei 3B EXPERT AUDIT ca firma membra in Bucuresti, Romania.

Atingand 10 ani de la infiintare, compania 3B Expert Audit a luat fiinta in Bucuresti in anul 1998 cu doar doi membri fondatori, oferind in principal servicii de contabilitate si consultanta fiscala. Zece ani mai tarziu, impreuna cu firma asociata 3B Expert Consult a devenit un grup de firme prestatoare de servicii profesionale cu un personal inalt calificat.

3B Expert Audit are trei parteneri:

Adriana Badiu, membru co-fondator, are peste 20 de ani de experienta in domeniul financiar. In 1990, ea s-a alaturat Ministerului de Finante initial ca Director Adjunct si apoi ca Director. Astazi ea este expert contabil, auditor autorizat si consultant fiscal autorizat. Adriana Badiu este persoana responsabila cu auditul si consultanta fiscala in cadrul companiei.

Octav Badiu este membru co-fondator si partener. El are o experienta indelungata in sistemul bancar si in IT, fiind responsabil cu dezvoltarea programului informatic de contabilitate in cadrul firmei. Este de asemenea expert contabil, auditor autorizat si consultant fiscal autorizat.

Andrei Badiu este unul dintre parteneri cu specializare MBA in management financiar si activitati bancare internationale, el fiind persoana responsabila cu auditurile speciale.

Suntem o companie de marime mijlocie cu un loc bine definit pe piata locala. Auditam o serie de intreprinderi mijlocii si mari incluzand companii listate la bursa. Firma noastra ofera de asemenea servicii de asigurarea respectarii normelor legale fiscale si de contabilitate, consultanta fiscala, consultanta pentru investitii si cursuri de pregatire profesionala. Compania este licentiata de catre Camera Auditorilor Financiari din Romania, Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania si Camera Consultantilor Fiscali.

Mai multe despre Russell Bedford International

Expertiza si experienta, in toata lumea

In cadrul Russell Bedford International, suntem specializati in a ajuta companiile sa faca fata provocarilor expansiunii afacerilor internationale. Din 1983, reteaua noastra internationala de firme de contabilitate a oferit expertiza financiara si consultanta in afaceri companiilor din cadrul diferitelor piete si industrii.

Afaceri fara granite

Expertiza comerciala oferita de noi este insotita de o intelegere deplina a mediului de afaceri local. Spre exemplu, un proces ca inregistrarea unei noi companii poate fi foarte simplu si direct intr-o tara, dar complex si de lunga durata in alta tara. Aceasta combinatie de tehnic si practic ofera posibilitatea retelei Russell Bedford International sa ajute firmele sa se miste usor si cu succes intr-o piata globala.

Cu firme membre ce opereaza in toata lumea, serviciile oferite sunt intr-adevar globale. Dar aceasta afirmatie nu se limiteaza doar la sensul geografic. Membrii nostri sunt bine vazuti, cu o reputatie excelenta astfel incat va puteti baza pe inaltele standarde profesionale pretutindeni. Acestea sunt de asemenea bine plasate pentru a facilita contractarea altor profesionisti ai caror cunostinte si aptitudini sunt complementare, cum ar fi avocatii si bancherii.

Problemele cheie – Este datoria noastra sa le rezolvam

 • Respectarea normelor legale ale afacerilor
 • Fiscalitatea la nivel local
 • Bariere financiare in comert
 • Dreptul si practica afacerilor locale
 • Medii comerciale complexe
 • Restrictii industriale si comerciale
 • Reglementarile schimbului valutar

Oferim servicii personalizate – si aceasta este diferenta

Abordarea Russell Bedford International este bazata pe relatii profesionale puternice.

Veti avea parte de un consultant personal al carui scop este de a obtine o intelegere clara a obiectivelor comerciale si de a va introduce in principiile firmelor relevante sau ale firmelor din strainatate. Aceasta echipa mica va mentine un contact permanent de la planificarea timpurie pana la finalizarea proiectelor.

Firmele noastre membre comunica indeaproape, frecvent si eficient acest lucru aducand beneficii tangibile in termeni de viteza, calitate si furnizarea informatiei.

Veti avea un avantaj global

 • Acces atat la o retea internationala de firme care ofera servicii profesionale cu experienta comerciala practica cat si de sprijinul unei firme romanesti stabile si bine vazute
 • Acces la experti ce poseda cunostintele potrivite la momentul potrivit
 • Servicii profesionale si personale bazate pe o relatie puternica
 • Intelegerea imaginii de ansamblu si a cunostintelor locale detaliate
 • Schimbul rapid de informatii
 • O serie larga de experiente in sectorul afacerilor
 • Servicii prompte si de calitate

Prezentarea firmei in cadrul conferintei anuale Russell Bedford International din Las Vegas, Nevada, SUA. Brosura (PDF)