Home Cealalta fata a afacerii

Cealalta fata a afacerii

Este revigorant sa avem posibilitatea de a ne ocupa si de partea "soft" a activitatii noastre. Incercam sa prezentam mai jos lucrurile care ne impresioneaza, in care credem sau pe care le sustinem sau care pur si simplu ne fac sa radem. Unii le numesc implicare sociala sau mai pretentios "Corporate Social Responsibility". Noi avem sansa sa nu fim un "Corporate", suntem un boutique de audit, contabilitate si consultanta. Noi o numim cealalta fata a activitatii noastre. Enjoy!

 • Echipa noastra va ureaza Sarbatori Fericite! Si un an 2012 plin de success!

 • Fundatia Sf. Dimitrie, Centrul Social pentru Copii
  Fundatia Sf. Dimitrie (Fundatia Stavropoleos) a luat fiinta in anul 1966, prin vointa membrilor sai fondatori din Parohia Stavropoleos si din indemnul Parintelui Iustin Marchis. Din 1997, misiunea initiala de punere in lumina a valorilor traditiei crestin-ortodoxe se imbogateste cu preocuparea pentru activitati sociale si umanitare in folosul celor aflati in nevoie. Prin colaborarea dintre Fundatia si Parohia Stavropoleos si Organizatia Umanitara Concordia, ia fiinta la 19 martie 1998 Centrul Social pentru Copii Sf. Dimitrie  Multumiri speciale ACCA
  Accountants for business - creating sustainable value

 • DAN Europe (Divers Alert Network Europe)
  DAN Europe (Divers Alert Network Europe) is an international non-profit medical and research organization dedicated to the safety and health of scuba divers  Medical research programs.
  Supported by donations, grants, and membership dues, DAN's studies are revealing important information that will benefit the entire diving community and improve recreational diving safety worldwide. No other organization in the world shares this mission. Without DAN, many important questions about recreational diving safety would not only remain unchallenged, but unanswered. DAN researchers have delved into determining scientifically based surface intervals for divers who plan to fly after diving, conducted studies on aging and its effect on dive health, are conducting the most extensive study of recreational diving and researched the medical advisability of diving with insulin-requiring diabetes.

 • Copacul de hartie
  S-a dovedit ca de fapt lumea nu recicleaza nu pentru ca nu vrea, ci pentru ca nu exista o infrastructura coerenta si la indemana.
 • Secret Santa
  by Cristina Serea, HR Executive 3B EXPERT AUDIT

  La final de an, in atmosfera de sarbatoare, cu impodobirea bradului, cu gandul la cozonaci si la rochita din seara de Craciun am pus la dospit o tombola. Cum renii erau plecati cu Mosul la cumparaturi, am luat initiativa ca fiecare dintre noi sa fie in locul lui Mos Craciun.

  Am umplut sacul cu fel si fel de cadouri: ingerasi, globulete, carti, fulare, dulciuri si caciuli haioase. Fiecare isi astepta randul sa vada ce a primit, cu indoiala in suflet daca a fost cuminte sau nu si pe principiul "primesti ce daruiesti", Andrei a capatat de la Mosu` acelasi suport de lumanari parfumate pe care l-a daruit.

  Dupa ce cadourile au fost impartite, am remarcat in ochii fiecaruia bucuria pe care numai un copil o simte cand primeste un cadou de la Mos Craciun. Pe langa nerabdarea de a primi cadouri si-a facut simtita prezenta si bucuria de a darui un strop din spiritul Craciunului oamenilor cu care iti imparti bucuriile si provocarile profesionale.

  Apasati pe imaginile de mai jos pentru a vedea mai mult...