Home Noutati despre noi

Noutati despre noi

Bine ati venit in centrul media 3B EXPERT AUDIT. Aici puteti gasi noutati, imagini si filme despre noi. Mai multe puteti afla din pagina noastra de Facebook, 3B Expert Audit.

 • October 06-10, 2010
  XXVII Conferinta Anuala, Dublin, Irlanda, 2010
  3B Expert Audit, reprezentata de Andrei Badiu, a participat la Conferinta Anuala a retelei Russell Bedford International in Dublin, Irlanda. 3B Expert Audit este firma membra Russell Bedford International in Romania din anul 2008. Conferinta a fost un real succes, fiind prezente firmele membre de pe toate continentele si depasind recordul de participanti din 2009. Gazduit de firma membra din Irlanda, Cooney Carey reprezentata de catre managing partner-ul Anthony R. Carey, evenimentul a fost perfect organizat. Aici gasiti imagini de la conferinta, evenimentele sociale si cina de gala..

  mai mult...

 • May 15-17, 2010
  International Tax & European Conference 2010, Sofia, Bulgaria
  In cadrul conferintei, 3B EXPERT AUDIT (3BA), firma membra Russell Bedford International, a fost reprezentata de catre Cristina Albeanu, senior auditor 3BA si Andrei Badiu, partner 3BA. In prima zi de conferinta , acestia au sustinut o prezentare (PDF)despre sistemul fiscal din Romania si relevanta acestuia in contextul international. Aici puteti vizualiza varianta integrala (PDF).

  mai mult...

 • October 21-25, 2009
  XXVI Annual Conference, Las Vegas 2009
  3B Expert Audit, reprezentata de cei trei parteneri, a participat la Conferinta Anuala a retelei Russell Bedford International in Las Vegas, USA. 3B Expert Audit este firma membra Russell Bedford International in Romania din anul 2008. Conferinta a fost un real succes, fiind prezente firmele membre de pe toate continentele. Aici gasiti imagini atat de la seminariile tehnice cat si de la evenimentele sociale.

  mai mult...

 • May 18, 2009
  Editie speciala la televiziunea The Money Channel
  D-na Badiu, managing partner 3B EXPERT AUDIT, a fost invitata la o editie speciala de catre televiziunea The Money Channel pentru a discuta noile masuri fiscale luate de catre guvernul Romaniei.

  Mai jos, am extras un fragment video:


  Mai jos - versiunea intreaga a editiei speciale:

 • May 9-11, 2009
  International Tax & European Conference, Helsinki 2009
  Andrei Badiu, partener 3B Expert Audit, a participat la Conferinta Europeana si la Conferinta de Fiscalitate Internationala a retelei Russell Bedford International in Helsinki, Finlanda. 3B Expert Audit este firma membra din Romania din anul 2008. In cadrul conferintelor s-au discutat masurile fiscale anti-criza adoptate in tarile reprezentate de firmele membre.

  mai mult...

 • May 1, 2009
  Interviu aniversare 3 ani de The Money Channel
  D-na Badiu a fost intervievata de catre TMC la aniversarea celor 3 ani de la infiintarea postului. Mai jos puteti urmari interviul:
 • September 25, 2008
  Evenimentul >10
  3B Expert Audit a sarbatorit 10 ani de la infiintare. Evenimentul a fost marcat printr-o petrecere la care au participat aproximativ 250 de invitati. Locatia s-a aflat la showroomul unuia dintre principalii clienti de audit intern, BMW Romania- Automobile Bavaria Baneasa.

  mai mult...

 • Comunicate de presa:
  link 1
  link2

 • December 7, 2007
  Manual de contabilitate pentru Institutiile financiare non-bancare (IFN)
  3B EXPERT AUDIT produce, in urma discutiile cu BNR si reprezentati ai Ministerul de Finante, manualul de contabilitate pentru IFN-uri, necesar din cauza schimbarilor legislative produse. Acest manual este unic, fiind foarte detaliat, practic si este permanent actualizat. Pentru a afla mai multe despre manual, va rugam sa ne contactati. Apasa aici pentru a vedea prezentarea PDF a unui dintre cursurile organizate de 3B EXPERT AUDIT in cadrul carora se explica schimbarile legislative.   

spacer